BS Morgen Academy
Workteam Young

Voor MKB ondernemers van Morgen
Eerst de mens dan het geld

Frans Goumans
Eazyfresh

Puck Jonkers
Pluck Experience Concepts

Mark Corneth
Elastic Web

Ons Young Workteam  houd zich bezig met het samenstellen van een inspirerend en inhoudelijk programma voor onze Young leden. 

Daarnaast delen zij als jonge ondernemers graag hun ervaringen en belevingswereld met MKB ondernemers.


Theo Clevers Ambassadeur van BS Morgen Young


'Mijn doel is om Young te laten groeien en jonge ondernemers te helpen en eens te sparren over hun droom, idee en het ondernemerschap ".

Bouwen op vertrouwen
"Al een paar jaar was ik als student Ondernemerschap & Retail Management en aspirant-ondernemer regelmatig bij de events van BS Morgen te vinden. Wat dit netwerk zo sterk maakt is het vertrouwen en de openheid naar elkaar toe, waardoor je als mens kunt groeien en als ondernemer kunt bouwen aan je bedrijf.

Het bijwonen van de Meet & Matches, de bedrijfsbezoeken en de Masters hebben mij in mijn studietijd veel praktijkervaring en -inzichten gegeven, waardoor ik na mijn studie meteen kon beginnen met het opzetten van mijn bedrijf. Daarnaast heb ik als student verschillende ondernemers kunnen helpen met nieuwe inzichten, strategieën of ideeën. BS Morgen en Young staat voor groeien en bouwen. Bouwen op vertrouwen. "

Frans Goumans | Eazyfresh


Jonge ondernemers hebben een missie!

"Ze zijn jong, ambitieus en gedreven gaan ze voor hun eigen zaak. Soms met een duidelijk doel, soms omdat het op je pad komt. Maar altijd is het in de beginfase een uitdaging om de juiste route te vinden om te groeien. Deze beginfase is bepalend voor de inrichting van je eigen bedrijf en het pad dat je gaat bewandelen. Juist daarom is het prettig om een platform te kunnen raadplegen, om te kunnen sparren en inspiratie op te doen. Dit helpt de jonge ondernemer om bewuste keuzes te kunnen maken en op eigen wijze uniek ondernemerschap vorm te geven.

In 2013 startte ik als zzp-er en inmiddels heb ik mijn pad als zelfstandige gevonden. Als ervaringsdeskundige lever ik graag een bijdrage aan BS Morgen Young. De ontwikkeling van een relevant programma helpt de jonge ondernemer aan een goede basis voor een succesvolle toekomst. "

Puck Jonkers | Pluck Experience Concepts | Vorm de toekomst met kinderparticipatie en jongerenparticipatie!


Je hoeft het niet zelf te doen!

"Toen ik begon met ondernemen had ik geen opleiding gevolgd waarin mij was verteld hoe je dat nou aanpakt. Het was dus allemaal zelf ontdekken en zelf ondervinden. Destijds vond ik het moeilijk om contact te leggen met een ervaren ondernemer, om mee te sparren over de vragen die ik had. Dit kwam omdat ik dacht dat ze hier toch geen zin en tijd in hadden, maar ook omdat ik sterk van mening was dat ik het allemaal zelf moest doen.

Naarmate ik vaker in contact kwam met andere ondernemers, via o.a. BS Morgen, kwam ik erachter dat deze aanname onjuist was. Ze staan er juist voor open om eens bepaalde vraagstukken met je te bespreken.

Met die openbaring wilde ik mij ook voor BS Morgen Young meer gaan inzetten, zodat de drempel lager gemaakt wordt voor jonge ondernemers om in contact te komen met andere (jonge) ondernemers. Om ervaring en kennis te delen en om ze zelf ook tot de conclusie te laten komen dat je samen veel verder komt."

Mark Corneth | Elastic Web

Ondernemers van Morgen maken het verschil!