BS Morgen
Over Academy 

Voor MKB ondernemers van Morgen
Eerst de mens dan het geld

Samen sterk!

Het Workteam stelt het Jaarprogramma samen en de Tafelvoorzitters zorgen voor een goede en open sfeer aan tafel.

René Luijten

'Mens, passie, werkgeluk en een leven lang leren staan centraal'

Wendbaarheid van de organisatie

In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor MKB ondernemers van Morgen te regisseren.

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?

BS Morgen faciliteert in 2024 een 8 tal Academy meetings voor onze MKB Groep,  we gaan back to business. Een moment van reflectie, waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat heb je nodig om met de tijd mee te bewegen. Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een kennis programma met experts en gaan tevens hun eigen ervaringen met elkaar delen! Een leerprogramma met handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

BS Morgen geloofd dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes, persoonlijk geluk en Maatschappelijke voorspoed uit voorkomt.

De Academy maakt onderdeel uit van Ondernemersnetwerk BS Morgen.

René Luijten Meetings & Events

Founder BS  Morgen | passie voor ondernemen | organisator | inspirator | moderator | sparring partner
Meer weten over de ondernemer van Morgen?  www.ondernemersvanmorgen.com 

"Als lid van de Adviesraad en als Tafelvoorzitter, wil ik de BS Morgen gedachte actief uitdragen. 

Waardevolle en duurzame relaties ontstaan namelijk door je open te stellen voor andere ondernemers en kennis en kunde met elkaar te delen. 

Hierbij is mijn persoonlijke passie de drijfveer". 

Geert Rongen | Munckhof Groep


Ondernemers van Morgen maken het verschil!