BS Morgen Academy
Leden vertellen 

Voor MKB ondernemers van Morgen
Eerst de mens dan het geld

Verbondenheid

"We vinden verbondenheid met andere regionale ondernemers van groot belang. Juist de diversiteit aan ondernemers binnen BS Morgen spreekt ons erg aan. Mooi ook om te zien en te ervaren hoe we inzichten verkrijgen vanuit andere invalshoeken. Daarbij hebben we al een aantal waardevolle nieuwe contacten opgedaan die ons als bedrijf ook weer verder brengen."

Anke Heijligers-Bex  | Bex B.V.

Leren door te sparren

"Ik bezoek de Academy en MKB Tafels van BS Morgen omdat deze mij de kans bieden om te sparren met personen in soortgelijke functies. Met andere CEO’s en ondernemers kan ik gezamenlijke thema’s en issues bespreken en worden zaken uit verschillende invalshoeken bekeken. Ik leer zo van anderen en verkrijg door de diversiteit van het netwerk nieuwe inzichten en tips."

Rob van Oene | Mifa

Niet pronken met omzet

"BS Morgen kenmerkt zich voor mij als een club met betrokken ondernemers die oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Waarbij het niet gaat om pronken met omzet, maar voor elkaar open staan, elkaar helpen en ontwikkelen. Dit in een prettige, fijne sfeer."

Rob Vercoulen | Robuuster

In vertrouwen delen

"In het algemeen kan ik zeggen dat ik geïnspireerd raak bij BS Morgen. Dat kan door een lezing zijn, maar zeker ook door een contact of gesprek met een collega-ondernemer. Wat me vooral opvalt, is dat het een omgeving is waarin het comfortabel voelt om zaken in vertrouwen te delen. Het is écht sparren. Zelfs in een online sessie. Dat geeft mij weer veel energie en zeker ook nieuwe inzichten."

lean Groetelaers | Lindenhof

De menselijke kant

"Het mooie en voor ons passende aan BS Morgen vind ik de benadering vanuit de menselijke kant van de ondernemer. Aandacht is een waarde die goed bij  BS Morgen past en uiteindelijk leidt naar resultaat. Deze waardes sluiten perfect aan bij onze slogan ‘met aandacht naar resultaat’" 

Anouk Hendrikx Afonso | maatwerk HRM


Een hechte band

"Ik ben er al vanaf de start bij. De hartelijkheid waarmee René mij altijd ontvangen heeft tekent de warmte van de club. Ons bedrijf is ook echt in the picture gezet bij BS Morgen, bijvoorbeeld ook ten tijde van de economische crisis. Dat is me veel waard geweest. In de loop der jaren heb ik met veel ondernemers binnen het netwerk een hechte band gekregen. Ik kan er op een prettige manier klankborden".

Henny de la Roy | De la Roy isolatie & design


Duurzame relaties

"Het leggen van duurzame relaties en het centraal stellen van de ondernemer als mens. Uitgangspunten van BS Morgen waarvan ik de grote waarde dagelijks zie in mijn werkzaamheden als advocaat en curator".

Haico Dings | Huver Advocaten


Een echt Social business Netwerk!

“We komen vele netwerkvarianten tegen waarin ondernemers elkaar treffen. 

BS Morgen is voor mij een onderscheidend netwerk, een echt “Social business Network”. De ondernemer als mens staat centraal en er is tijd, ruimte en aandacht voor persoonlijke zaken en ervaringen. Een onderneming is pas succesvol als de ondernemer dit als mens ook is. En of het hier nu gaat over een ondernemer met of zonder personeel maakt binnen BS Morgen niet uit. Het is mooi te zien hoe iedere ondernemer op zijn/ haar wijze zijn/haar reis van ondernemingen maakt en beleeft". 

Eric Drossaert | Hands on ICT

Ondernemers van Morgen maken het verschil!