BS Morgen Academy
Programma

Voor en door MKB ondernemers van Morgen
Eerst de mens en dan het geld!

Graag presenteren wij het Academy programma 2024 gebaseerd op de thema's: 

Het MKB Academy Jaarprogramma bestaat uit 5x Meet the Expert Meetings en 5x bedrijfsbezoeken met best practice en  praktijkvoorbeelden!

De Tafelgesprekken zijn leidend voor leerpunten en inzichten.


Leerpunten en inzichten


Uit elke meeting volgen praktijkgerichte handvatten, leerpunten en inzichten om direct toe te passen. BS Morgen communiceert dit met de leden en via de leden community.


Begeleiding en coaching


Leden die naar aanleiding van de meeting behoefte hebben aan een gesprek, begeleiding of coaching, kunnen zich melden bij René Luijten.

BS Morgen faciliteert in een netwerk van kennispartners op verschillende vakgebieden die kunnen helpen.

MEET THE EXPERT

EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS


De 5x Meet The Expert zijn bijeenkomsten waar we leren van de experts. Hoe kan de visie van de expert voor jou werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.


MEET THE COMPANY

Tijdens het bedrijfsbezoek verbinden wij de deelnemers nog persoonlijker met elkaar op hun eigen terrein. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Elkaars ervaringen delen en adviseren.

Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer centraal staat. Wat zijn de drijfveren van de ondernemer? Waar ligt zijn passie? Hoe haalt de ondernemer zijn successen? Wat is de strategie? Waar zitten de valkuilen? Op welke manier wordt er geïnvesteerd in medewerkers en hoe worden hun verbonden aan het bedrijf? Hoe draagt hij of zij maatschappelijk verantwoord bij?

Academy Jaarprogramma 2024
Expert meetings en verdiepingstafels met de volgende thema's. Ga naar agenda voor meer informatie!

Ondernemers van Morgen maken het verschil!