BS Morgen Academy
Adviesraad

Voor MKB ondernemers van Morgen
Eerst de mens dan het geld

Samen naar een hoger plan!

De Adviesraad bestaat uit deskundige ondernemers en adviseurs van binnen en buiten Business Sociëteit Morgen, die het succes van de Business Sociëteit bevorderen.

Zij behartigen, als proactieve ambassadeurs van de Business Sociëteit, de belangen van de leden en functioneren als klankbord en adviesorgaan op strategisch gebied met als doel de Business Sociëteit verder uit te bouwen en naar een hoger niveau te tillen.

Leden van de Adviesraad signaleren en communiceren nieuwe kansen en bedreigingen uit de markt. Zij bevorderen samenwerking tussen de leden en tonen betrokkenheid binnen en buiten de sociëteit.

“Als lid van de adviesraad wil ik de BS Morgen gedachte actief uitdragen. Waardevolle en duurzame relaties ontstaan namelijk door je open te stellen voor andere ondernemers en kennis en kunde met elkaar te delen. Hierbij is mijn persoonlijke passie de drijfveer."

Geert Rongen |  Munckhof Groep

"Binnen BS Morgen wil ik graag de verbinding tussen mensen centraal stellen om vervolgens te verdiepen op inhoud. Als HR strateeg voor het MKB ben ik ervan overtuigd dat dit dé manier is om waardevolle en langdurige relaties te bouwen."

Anouk Hendrikx Afonso | maatwerk HRM

“Kennis en ervaring delen om samen te groeien. Het leggen van duurzame relaties en het centraal stellen van de ondernemer als mens. Uitgangspunten van BS Morgen waarvan ik de grote waarde dagelijks zie in mijn werkzaamheden als advocaat en curator."

Haico Dings | Huver Advocaten

Ondernemers van Morgen maken het verschil!