BS Morgen Academy
Agenda

Voor en door ondernemers van Morgen
Eerst de mens dan het geld

Bekijk hier de MKB Academy Agenda 2023 

Nog geen lid?
Dan heb je de mogelijkheid om eens kennis te komen maken.
De eigen bijdrage is € 150,00 excl. btw en inclusief ontbijt/lunch/diner en drankjes.

Ja, ik kom graag kennismaken!

Het MKB Academy Jaarprogramma bestaat uit 5x Meet the Expert Meetings en bedrijfsbezoeken met praktijkvoorbeelden!


16-02-2023: MEET THE EXPERT [extra meeting]
Spreker: Ben Mastboom
Tijd: 7.30 - 11.00 uur
Locatie:  Scelta Venlo
Thema: Winstmaximalisatie

Uitnodiging

Welkom bij Meet the Expert!

Ben Mastboom, is eigenaar en CEO van de Mastboom Group en directeur van de Sales Leadership Academy .
Ben neemt ons mee in de wereld van ' Winstmaximalisatie'!

Thema: 'Winstmaximalisatie m.b.v. een Klantenpiramide 3.0' 

Winstmaximalisatie met 20/80 aanpak.

Veel organisaties hebben op basis van deze masterclass, hun aanpak en strategie in hoogtij dagen en in crisis tijd drastisch kunnen wijzigen, wat hun geen windeieren heeft gelegd. De inzichten zijn het meest toepasbaar, wanneer jouw organisatie meer dan 100 klanten heeft. Een must voor DGA’s, Executives en  account- en salesmanagers.

Door je op 1% van je klantenbestand te focussen, zal je winst verdubbelen. Gegarandeerd. Na deze masterclass weet jij bij welke klanten je geld laat liggen en van welke klanten je beter afscheid kunt nemen. Waar je je resources efficiënter en effectiever kunt inzetten en waar je veel kosten kunt besparen.

Vroeger noemden we het databasemarketing, datamining, customer marketing of klantportfolio management. Tegenwoordig heeft iedereen het over big data en account based selling. Wij noemen deze masterclass gewoon ‘winstmaximalisatie’; op een slimme manier maximale winst uit je klanten halen.

Wat levert het op?

Tijdens deze Masterclass leer je op een andere manier naar je klanten- en prospectbestand kijken. Geen rocket science. Maar een slimme aanpak die menig professional en organisatie een flinke stap voorwaarts heeft laten maken. Bij winstmaximalisatie gaat het om kwaliteit boven kwantiteit. De met name salesgedreven inzichten die we aanreiken, zullen een enorme impact hebben op de financiële huishouding van je organisatie en je winstmarges.

Is dit voor mij?

Deze Meet the Expert is toegankelijk voor MKB, ZZP en Startup ondernemers, beslissers, managers en professionals uit alle branches. Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking. 

Programma 

07.30 - 11.00 uur

Locatie

Scelta Venlo

Ben je gast?

Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.

Neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail reneluijten@bsmorgen.nl  

Kosten voor gasten

De eigen bijdrage voor gasten is € 95,00 excl. btw


23-03-2023: MEET THE EXPERT
Tijd:  17.15 - 21.30 uur
Locatie:  Scelta Institute Venlo
Spreker:  Berry Veldhoen
Thema: Ondernemershelden in de 9+ organisatie

Uitnodiging


Excelleren in emotionele klant- en medewerkersbeleving!

Expert Berry Veldhoen, bedrijfskundig ingenieur met meer dan 40 jaar ervaring als business innovator neem ons hier in mee tijdens zijn presentatie.


Ondernemers in de groei moeten hun aandacht over steeds meer uitdagingen verdelen, denk aan krapte op de arbeidsmarkt, duurzaamheid en het verbinden van klanten aan je bedrijf.

Idealiter zou je als ondernemer je medewerkers willen blijven boeien door ze direct te betrekken in het continu verbeteren van het bedrijf en tegelijkertijd een top 9+ klantbeleving en -service te realiseren. 


Tijdens deze expertsessie wordt toegelicht hoe ondernemers - en hun medewerkers - dit middels een energiegevend leersysteem (platform en community), zowel intern als met andere bedrijven, systematisch en efficiënt kunnen organiseren. Waardoor je als werkgever en leverancier spontaan wordt aanbevolen en relaxed verder kunt groeien.


Ter voorbereiding van deze sessie worden deelnemers gevraagd om een 9+ Selfie in te vullen. De 9+ Selfie geeft inzicht waar je staat als 9+ ondernemer en waar de 9+ kansen zitten.
Deelnemers ontvangen de uitnodiging om deze 9+ Selfie in te vullen circa 16 maart. Tijdens de tafelgesprekken op 23 maart worden de gezamenlijke resultaten en (nieuwe) inzichten met elkaar besproken.

 

Programma

17.15 uur - Ontvangst met warm buffet
18.00 uur - 18.05 uur welkomstwoord
18.05 uur - 19.30 uur Presentatie Berry Veldhoen
19.30 uur - 19.45 uur Korte pauze
19.45 uur - 20.30 uur Tafelgesprekken
20.30 uur - 20.45 uur Plenaire terugkoppeling
20.45 uur - 21.30 uur Afsluiting en borrel

Locatie

Scelta Institute Venlo

Is dit voor mij?

Deze Expert Meeting is toegankelijk voor MKB ondernemers, beslissers, managers  uit alle branches. Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking. 

Ben je gast?

Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail reneluijten@bsmorgen.nl  

Kosten voor gasten

De eigen bijdrage voor gasten is € 95,00 excl. btw
Na inschrijving ontvang je de factuur per mail.

BS Morgen Academy

De Expert Meetings maken onderdeel uit van ons MKB Academy programma!
Op elk thema gaan we verdiepen tijdens onze MKB Mastertables met casussen en bezoeken we bedrijven om best practice ervaringen op te doen! Bekijk ons Jaarprogramma. 


Over Berry Veldhoen

Berry Veldhoen (1959) is bedrijfskundig ingenieur (TU/e) met meer dan 40 jaar ervaring als business innovator. Na een aantal logistiek managementfuncties - onder andere introductie Lean / Kaizen bij Philips -  werd hij benoemd tot CEO van Bolesian, een start-up bedrijf op het gebied van AI (Expert Systems). In deze functie was hij verantwoordelijk voor de sterke groei van het bedrijf Bolesian dat onderdeel werd van Capgemini, waar Berry werd benoemd tot Director Advanced Technology Services.

Berry is co-founder van Altuïtion in 1997. Binnen enkele jaren na de start van dit business innovatiebureau besloten de oprichters zich te richten op het huidige specialisme van Altuïtion: innovatie (in) Customer Experience en Commercial Excellence, met de nadruk op emotionele klantbeleving.

Met de introductie van Customer Journeys en de merken 9+ en 9+ Organisatie heeft Altuïtion een top-of-mind positie verworven bij een groot aantal organisaties in: (financiële) dienstverlening Logistiek en Luchtvaart, Overheid , Zorg, en Leisure.

 

Berry is in het voorjaar van 2022 teruggetreden als directeur van Altuïtion om meer aandacht te kunnen geven aan MKB 9+ Ondernemers B.V., waarvan hij founder is. Met een aantal ondernemers is een platform ontwikkeld waardoor MKB ondernemers samen met hun medewerkers door inzet van het 9+ ECO (Emotioneel Commericeel Ondernemen) Systeem het verschil kunnen maken voor hun bedrijf en de klanten, waardoor het bedrijf spontaan aanbevolen wordt door medewerkers en klanten. Voor meer informatie: https://9plusondernemers.nl

Berry is co-auteur van een aantal managementboeken; De 9+ Organisatie: 'Van Marktshare naar Mind Share' (2010), Klanthelden in de 9+ Organisatie: 'Excelleren in Emotionele Klantbeleving' (2014) en 'Basisboek Customer Journey' (2018). Berry is getrouwd en heeft drie dochters. Naast innovatie is zijn grootste passie (klassieke) auto's.

18-04-2023: MASTERTABLE MKB | verdieping op het thema
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie: Manufactuur Venlo
Spreker:  inleiding Workteam met casus van ondernemers | Geert Schols en Twan Derijk
Thema:  De klantreis in een 9+ organisatie | Excelleren in emotionele klantbeleving

De klantreis in een 9+ organisatie | Excelleren in emotionele klantbeleving


 

Op 23 maart heeft Berry Veldhoen tijdens de Meet The Expert een presentatie verzorgd rondom het thema optimale klant- en medewerkersbeleving met de titel: HAPPY PEOPLE MAKE HAPPY CUSTOMERS 

 

Tijdens de MasterTable MKB op dinsdag 18 april zoomen we in op wat is een 9+ klantbeleving inhoud en wat jij zelf als MKB ondernemer kunt doen om die 9+ klantervaring te realiseren.

 

Een manier om de 9+ klantervaring in beeld te brengen kan met behulp van de ‘Customer Journey’, oftewel: de klantreis. Deze reis betreft het hele aankoopproces dat een klant doorloopt. Vanaf het moment dat iemand bijvoorbeeld de winkel instapt tot wanneer iemand de winkel verlaat.

 

Een 9+ ervaring is een prettige 'explosie in het hoofd' van de klant, die wordt veroorzaakt doordat je als organisatie inspeelt op het betreffende moment van de waarheid, en je juist doet waar de klant, bewust of onbewust, behoefte aan heeft en zijn verwachting liefst overtreft. Er ontstaat een werkelijk 'wow-moment'.

 

De MasterTable MKB  9+ klantbeleving zal worden ingeleid door Twan Derijk en Geert Schols. Programma

 

17.15 uur - Ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkomstwoord

18.05 uur - 18.30 uur inleiding thema /casus ondernemer

18.30 uur - 20.00 uur Tafelgesprekken

20.00 uur - 20.15 uur Plenaire terugkoppeling

20.15 uur - 21.00 uur Afsluiting en borrel


Locatie

De Manufactuur

Kazernestraat 17-19, 5928 NL Venlo 


11-05-2023: MEET THE EXPERT
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie:  Martin Cuypers Venray
Kennispartner: 3D-dna®
Spreker: Anouk Hendrikx Afonso |  Bedrijfscultuur expert en HR-ondernemer maatwerk HRM en 3D~dna®
Thema:  Cultuur verbindt – De verborgen kracht van jouw 3D-dna®

Cultuur verbindt – De verborgen kracht van jouw 3D-dna®
In een tijd van ongelofelijke krapte in arbeidsmarkt zijn er nog steeds bedrijven die geen enkel moeite hebben met het aantrekken van personeel. En ook klanten weten hen eenvoudig te vinden. Voor veel bedrijven is dit echter niet meer dan een droomscenario.

Het aantrekken van nieuwe medewerkers is een uitdaging. Het behouden van je medewerkers een nog grotere. Veel incentives worden bedacht en uitgevoerd, zonder het juiste resultaat. En aan de andere kant zijn er volop kansen in de markt. De vraag is alleen of je de juiste klanten binnenkrijgt. Klanten die bij jouw organisatie passen. Twee stromen die los van elkaar worden aangepakt.

 

En daar gaat het mis. Om de juiste verbindingen op lange termijn te blijven garanderen zullen we deze 2 kanten samen moeten brengen. Tijdens deze Expertmeeting vertelt Anouk hoe je als ondernemer samen met je medewerkers en klanten sterker kunt gaan verbinden en langdurige samenwerking kunt borgen.

 

Stelling: Ik maak gebruik van mijn bedrijfscultuur om mij in de markt te positioneren.

 

Leerdoelen:

1. De verborgen waarden van je organisatie leren inzetten.

2. De positieve winst van cultuur.


Programma

 

17.15 uur - Ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkomstwoord

18.05 uur - 19.30 uur Presentatie Anouk Hendrikx Afonso

19.30 uur - 19.45 uur Korte pauze

19.45 uur - 20.30 uur Tafelgesprekken

20.30 uur - 20.45 uur Plenaire terugkoppeling

20.45 uur - 21.30 uur Afsluiting en borrel

 

Achtergrond Kennispartner :

Bedrijfscultuur expert en HR-ondernemer Anouk Hendrikx Afonso neemt ons mee in de reis van je eigen bedrijfscultuur. Vanuit de combinatie van bedrijfskundige en psychologische kennis is zij actief in het ijzersterk verbinden vanuit waarden.

22-6-2023: MASTERTABLE MKB | verdieping op het thema
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie: MIFA Venlo
Kennispartner: 3D-dna®
Spreker: Pauline Cabooter - Arbeidspsychologe
Thema: Zorgen voor waardeverbetering 

Zorgen voor waardeverbetering

We gaan verdiepen op het thema "Cultuur verbindt – De verborgen kracht van jouw 3D-dna®" van 11 mei 2023.

In een ideale wereld zitten we als mensen – en als ondernemers - altijd met elkaar op één lijn. Dat we het eens zijn over wat belangrijk is, waar de focus moet liggen en wat de ander bedoeld. We weten echter allemaal uit ervaring dat dit in werkelijkheid niet zo makkelijk is. Binnen bedrijven is dit niet anders. Iedereen stelt andere prioriteiten en iedereen heeft hier zijn argumenten voor. Wel hebben organisaties vaak gelijke doelen, denk aan financieel gezond zijn en de missie van de organisatie bereiken. Maar is er één gemeenschappelijke deler die iedere organisatie naar deze doelen toe kan helpen? Ongeacht branche, bedrijfsgrootte of missie?

 

Als je het aan Pauline van 3D-dna® vraagt is haar antwoord volmondig ja. Iedere organisatie zou hetzelfde startpunt moeten hebben en één ding altijd op prioriteit nummer 1 hebben staan. Tijdens de MasterTable MKB neemt zij jou en de andere ondernemers mee in een discussie omtrent de vraag hoe je waardeverbetering op meerdere vlakken kan realiseren door te kijken wat je gemeen hebt met andere ondernemers, wat niet en vooral ook hoe perspectieven hierin verschillen.

 

Leerdoelen:

1. Kijken vanuit andere visies en perspectieven

2. Sterker verbinden met je medewerkers


 

Tafelvragen:

Op tafel leggen we enveloppen klaar met een inhoud. Instructies liggen erbij. Iedereen krijgt een envelop en maakt deze tijdens zijn “beurt” open.

1.  Wat zie jij? Wat denk jij? Welke associaties heb je bij de inhoud?

2. Hoe ervaren de andere tafelgenoten dat?

3. Kun je de ervaring nu vertalen naar je eigen organisatie en hoe kijk je daar dan tegenaan?

 

Programma

 

17.15 uur - Ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkomstwoord

18.05 uur - 18.30 uur inleiding thema /casus ondernemer

18.30 uur - 20.00 uur Tafelgesprekken

20.00 uur - 20.15 uur Plenaire terugkoppeling

20.15 uur - 21.00 uur Afsluiting en borrel


Achtergrond Kennispartner :

Als arbeidspsychologe is Pauline Cabooter verbonden aan maatwerk HRM en is zij medeoprichter van 3D~dna®. Zij neemt je mee in verschillende zienswijzen rondom (bedrijfs-)waarden en schetst het kader voor een open en interactieve tafeldiscussie.

6-09-2023: MEET THE EXPERT
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie:  Lindenhof Geijsteren
Spreker:  Erik Titulaer
Thema: Succesvol worden én blijven op de arbeidsmarkt. Hoe aantrekkelijk ben jij als werkgever?

Thema: Succesvol worden én blijven op de arbeidsmarkt. Hoe aantrekkelijk ben jij als werkgever?

Tijdens deze bijeenkomst neemt Erik Titulaer jullie mee in de trends en uitdagingen op de arbeidsmarkt. Hoe zal de arbeidsmarkt zich ontwikkelen en wat moeten organisaties doen om nu en in de toekomst aantrekkelijk te zijn en te blijven? Daarbij zal Erik dieper inzoomen op de facetten werkgevers-imago, het wervingsproces, de pre-boardingfase en de onboardingfase. Daarbij zal er ook aandacht besteed worden aan de verschillen en dynamiek tussen de verschillende generaties (generatie X, millenials en generatie Z) voor deze onderdelen. 


Stelling:
Organisaties zijn onvoldoende voorbereid op de toekomstige arbeidsmarkt waardoor hun doelstellingen en zelfs bestaansrecht in gevaar dreigt te komen. 

Leerdoelen:

1. Inzicht en awareness creëren rondom arbeidsmarktontwikkelingen

2 Inzicht en awareness creëren in de drijfveren van diverse generaties en doelgroepen

3.Inzicht krijgen in alle facetten die voor een organisatie van belang zijn om aantrekkelijk te zijn op de arbeidsmarkt

4. Inzichten praktisch kunnen reflecteren naar jouw eigen organisatie

5. Praktische tips ontvangen die meteen toe te passen zijn binnen jouw organisatie


Tafelvragen:

Wat zie je als grootste uitdaging binnen jouw organisatie om aantrekkelijk te zijn op de arbeidsmarkt?

Hoe denk je generatie Z te kunnen verleiden om voor jouw organisatie te komen werken?


Opdracht deelnemers ter voorbereiding:
Ben je het eens of oneens met de stelling als je deze spiegelt naar jouw organisatie?

Achtergrond Kennispartner :
Erik Titulaer is (mede) eigenaar van enkele consultancybedrijven en is in die hoedanigheid uitgegroeid tot een ervaren strategisch Hr-marketeer. Tevens ondersteunt Erik diverse organisaties met hun salesmarketing- en new business-doelstellingen.


26-09-2023: MASTERTABLE MKB | verdieping op het thema
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie: Experiencenter Venlo [ locatie Den Hulster]
Spreker:  Adecco
Thema: Werkgeluk voor je medewerkers, hoe verschillende generaties elkaar versterken!

Werkgeluk voor je medewerkers

Hoe verschillende generaties elkaar versterken


Bedrijven hebben het tegenwoordig niet altijd even makkelijk met het behoud van talenten. Wat kun je als werkgever doen om het werkgeluk van je medewerkers voorop te stellen en te blijven volgen. Hierin kunnen de verschillen in generaties elkaar versterken, hoe zet je de diverse generaties in hun kracht? Het doel is je medewerkers enthousiast/energiek te houden.

 

Tafelvragen/werkwijze :

In spelvorm gaan we aan de slag middels het generatiespel en daaruit gaan we de volgende onderwerpen bespreken.

 

Leerdoelen:

1. Generaties elkaar laten versterken

2. Energieke/enthousiaste medewerkers ontwikkelen en behouden

3. Luisteren naar wat je medewerkers drijft binnen een veilige omgeving

4. Uitdragen en overbrengen van de kernwaarden van je organisatie en vertalen naar de praktijk

5. Kaders en doelen bieden waarin mensen hun werkgeluk kunnen ontplooien

 

Programma

 

17.15 uur - Ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkomstwoord

18.05 uur – 18.45 uur inleiding thema

18.45 uur – 20.15 uur Tafelgesprekken 

20.15 uur – 20.30 uur plenaire terugkoppeling

20.30 uur borrel en napraten


Inleiding en moderatoren


Kennispartner Adecco; Yvonne Winkelmolen, Debby Litjens, Lotti Beckers.

 

31-10-2023: MEET THE EXPERT
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie: Manufactuur Venlo
Spreker: Dominique Crosjean
Thema: Leiderschap en stijlen van leiderschap

Meet the Expert | Leiderschap

EXCLUSIEVE ONTMOETING MET DE EXPERT DOMINIQUE GROSJEAN

Leiderschap inspiratie

Expert in leiderschap Dominique Grosjean neemt ons mee binnen het thema "van leidinggeven naar leiderschap"!
Vragen als: Wat is de definitie leidinggeven? Welke modellen hebben een waarde binnen leiderschap?
Hoe is de tijdlijn van leiderschap van vroeger naar nu en wat leren we daarvan? passeren de revue.

Achtergrond van Dominique:

Bekijk hier film en meer informatie over Dominique. 


Programma

17.15 uur - Ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur - 18.05 uur welkomstwoord
18.05 uur - 19.30 uur presentatie
19.30 uur - 20.15 uur Tafelgesprekken
20.15 uur - 20.30 uur plenaire terugkoppeling
20.30 uur borrel en napraten

Is dit voor mij?
Deze Expert Meeting is toegankelijk voor MKB ondernemers, beslissers, managers uit alle branches. Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking.

Ben je gast?
Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail reneluijten@bsmorgen.nl

Kosten voor gasten
De eigen bijdrage voor gasten is € 95,00 excl. btw
Na inschrijving ontvang je de factuur per mail.

BS Morgen Academy
De Expert Meetings maken onderdeel uit van ons MKB Academy programma!

Op elk thema gaan we verdiepen tijdens onze MKB Mastertables met casussen en bezoeken we bedrijven om best practice ervaringen op te doen!

Bekijk ons Jaarprogramma op www.bsmorgenacademy.nl

28-11-2023: MASTERTABLE MKB | verdieping op het thema leiderschap
Tijd:  17.15 - 21.00 uur
Locatie: Driessen Grondwerken Horst
Spreker: Dominique Grosjean
Thema: Leiderschap en leidinggeven in de praktijk  

MASTERTABLE  MKB | LEIDERSCHAP 

EXCLUSIEVE ONTMOETING MET DE EXPERT DOMINIQUE GROSJEAN

Leiderschap en leidinggeven in de praktijk!
2de meeting uit de  Academy 2-luik "leiderschap". 

Welke  leider ben jij?
Goede leiders zijn zelfbewust, communiceren doeltreffend, delegeren werk, moedigen strategisch denken aan en motiveren het team om het beste van zichzelf te geven.

We zijn deze keer te gast op een heel speciale locatie bij ons lid Marc Driessen van Driessen Grondwerken in Horst. Heel passend bij het thema leiderschap! En een mooie afsluiter van dit jaar.
Samen met Expert Dominique Grosjean gaan we ervaringsleren middels diverse werkvormen.

Op basis hiervan gaan we verdiepen op een unieke eigen ervaring met bewustwording van ons eigen leidinggeven, leiderschap en stijl. De theorie en modellen maken we hierbij ook praktisch.

Wat is nu je leiderschapsstijl? Hoe doen anderen het? Wat kunnen we van elkaar leren en wat ga je wellicht anders doen?

Nog mooier....dit gaan we doen in de loods van Marc Driessen! Laat je vooral inspireren!
Op weg naar concrete inzichten en handvatten om direct toe te passen in de praktijk.
Hoe ga jij leidinggeven aan jezelf en in het bedrijf of organisatie in 2024?

Programma

17.15  uur ontvangst met warm eten
18.00 uur - 18.15 uur terugblik en werkwijze door Dominique
18.15 uur - 20.00 uur ervaringsleren en verdiepen
20.00 uur - 20.15 uur terugkoppeling
20.15 uur - 21.00 uur borrel

Achtergrond van Dominique:

Bekijk hier film en meer informatie over Dominique. 

Is dit voor mij?
Deze Expert Meeting is toegankelijk voor MKB ondernemers, beslissers, managers uit alle branches. Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking.

Ben je gast?
Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail reneluijten@bsmorgen.nl

Kosten voor gasten
De eigen bijdrage voor gasten is € 95,00 excl. btw
Na inschrijving ontvang je de factuur per mail.

BS Morgen Academy
De Expert Meetings maken onderdeel uit van ons MKB Academy programma!

Op elk thema gaan we verdiepen tijdens onze MKB Mastertables met casussen en bezoeken we bedrijven om best practice ervaringen op te doen!

Bekijk ons Jaarprogramma op www.bsmorgenacademy.nl

Ondernemers van Morgen maken het verschil!